ФЕНОМЕНЪТ В ТАНЦА FLEXX BALLET С НОВО ШОУ, ВДЪХНОВЕНО ОТ БЪЛГАРИЯ

Само след броени дни, на прага на Коледа, ще станем свидетели на най-вълнуващия грандиозен танцов спектакъл на руски балет на Балканите и в Европа – новото шоу на, признатите за феномен в Русия и Китай, FLEXX BALLET. На 16.12 Варна посреща балета в зала 1 на Фестивалния и Конгресен Център от 20ч. Още от 15.12 през нощта технически екип започва изграждането на сцената. Част от декорите пристигат дни по-рано от Шанхай и Москва. Спектакълът за България е изготвен специално за българската публика, няма аналог никъде по света. FLEXX BALLET гостува миналата година в зала 1 на НДК в София, хората се влюбиха в него и балетът хареса безумно много българските фенове. През годината хореографите създадоха нов проект, вдъхновен от България. FLEXX BALLET иска да се докосне по-близо до българската култура и вече се говори за бъдещи танцови училища в България с ментори от Москва и Китай, професионални танцьори от балета.

20150407_201429_5d3_03_39_3878

Предстои едноседмична подготовка за големия спектакъл. След Варна турнето продължава на 17.12 в Бургас, в Държавна опера от 20ч, 20.12 в Стара Загора, в Държавна опера от 20ч. и 21.12 в Габрово, в зала Орловец от 19ч. Сцената е изключително капризна, тъй като се закачат над 100 осветителни тела и специални мрежи, които създават 3D ефекта по време на танц. Костюмите в спектакъла доизграждат неподправения имидж на FLEXX BALLET, те са проектирани индивидуално за всяко шоу и за всеки танц. Нямат аналог никъде по света. Един от костюмите се състои от над 3000 малки огледалца, които отразяват светлината по изумителен начин по време на балетния соло танц. Предстои една приказна Коледа с най-грандиозното танцово шоу през 2017-та.

Photo-Kalina Vladimirova.

Билети можете да намерите на касите на ФКЦ Варна, Държавна Опера Бургас, Държавна Опера Стара Загора, зала „Орловец“ Габрово, бензиностанции OMV, Office 1, Orange, Usit Colours и онлайн на Ticketpro.bg.