Турчинов: „Аз ще водя първия украински гей парад!”

Турчинов: „Аз ще водя първия украински гей парад!”

Публикувано от:

На заседанието в парламента и. д. президент на Украйна Александър Турчинов заяви, че той лично ще оглави първия гей парад в украинския град Лвов, веднага след като завършат президентските избори, планирани за 25 май: „Всички данни са съгласувани, представителите на обществените организации са предупредени. Възможно е в парада да вземат участие гости от страните на ЕС и САЩ. Надявам се, че към нас ще се присъединят и нашите колеги от партиите „Свобода”, „УДАР” и „Батьковщина”. Също така ще се радваме да видим и обикновени украинци на мероприятието”.

„Необикновеният украинец” баптистът Турчинов има намерението колоритно да демонстрира своята привързаност към неморалните „европейски ценности”  въпреки факта, че доскоро проповядваше истините от Библията като протестантски пастор. Неговата деградация е напълно естествена с идването му на власт с подкрепата на американците. Днес Украйна създава секти, хомосексуалисти и агенти на ЦРУ.

Александър Турчинов  и. д. на президента на Украйна всъщност е сектант, лидер на украинския филиал на „Църквата на Христос”, чието цяло наименование е „Бостънската Църква на Христос”. Той е и сциентолог с голям стаж. В сектата той е от 1998 година, сестра  – гражднанин на САЩ Алина Стил е сциентолог ОТ4, самият Яценюк – ОТ6, (което означава, без да изпадаме в подробности, много висок статут).

Арсен Аваков и. д. министър на вътрешните работи на Украйна и лидерът на Радикалната партия Олег Ляшко, станаха герои на различни хомосексуални скандали.

Валентин Наливайченко и. д.  ръководител на Службите за сигурност на Украйна е агент на ЦРУ. Както съобщи бившият ръководител на Службите за сигурност на Украйна Александр Якименко, Наливайченко е вербуван от ЦРУ, когатато е бил генерален консул в украинското посолство във Вашингтон. Данните за вербуването му са били получении от подчинените на Якименко по време на разследването, което украинските Служби за сигурност са провеждали съвместно с украинската прокуратура. Наливайченко е поддържал контакти с американските разузнавателни служби дори след напускането си от дипломатическия пост, най-вече от 2006 до 2010 година, когато той вече е бил веднъж на поста на ръководител на Службите за сигурност на Украйна.

«Връзката на Наливайченко и другите ръководители  на силовите структури с ЦРУ определя голямо влияние, което в момента американските разузнавателни агенции имат върху развитието на страната», отбеляза Александър Якименко.

Също така, той подчерта, че един от етажите в сградата на Службата за сигурност на Украйна в Киев е бил предоставен на служителите на ЦРУ.

Възниква въпрос: може ли да бъде по-различен съставът на марионетичното правителство от това което е в момента, чиято роля по командите от САЩ е да лиши Украйна, чрез кръв и лъжа от питателните корени на православната Рус и да насади на милиони хора немислимо за тях перверзии? Най-вероятно именно поради тази причина е станало толкова мощно протестното движение срещу сегашните киевски власти. Американските марионетки се опитват да потиснат това движение, възраждайки фашисткия режим, без да допускат каквито и да било възражения. Пример на това е трагедията в Одеса.

 

Изявлението на Якименко за агента на ЦРУ Наливайченко

http://www.vesti.ru/only_video.html?vid=591838

Скандалът с участието на Аваков

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=bqpTXfMgdH4[/embedyt]

Скандалът  с участието на  Ляшко

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=pSM8jU-xyy8[/embedyt]