«Списъкът на Тимошенко»

«Списъкът на Тимошенко»

Публикувано от:

По време на днешната първа „кръгла маса на единството” в Киев в рамките на опитите за разрешаване на украинската криза, Юлия Тимошенко предложи Международната общност да бъде помолена за нови санкции срещу Русия, предаде ИТАР-ТАСС.

Кандидат за президент на Украйна Юлия Тимошенко представи списък с руски региони, които ще бъдат забранени за посещение на президента на Русия Владимир Путин.

В списъка на Тимошенко са включени: Федералния окръг Крим – «агресия срещу Украйна», Курилските острови – «агресия срещу Япония», част от Псковска област – «агресия срещу Естония», Калининградска област – «агресия срещу Германия», част от Карелия и Ленинградска области – «агресия срещу Финландия».
Юлия Тимошенко обеща да настоява за подкрепа от страна на международната общоност, тъй като такива визити на Путин са «насочени срещу целия демократичен свят».
На фона на главозамайващите успехи на фашистката хунта на източния фронт (само по официални нацистки данни, на 14 май хунтата е изгубила 7 души, две единици тежка бойна техника и камион с боеприпаси). Вероятно вследствие на това, нацисткото недоразумение с плитка окончателно се умопомрачи.
Определено злоупотребата с белия прах не й се е разминала просто така. В главата на пациентката на мястото на функцията за мислене остана изпепелена от кокаина кухина. Все още обаче, функционира речевия апарат и три неврона с програмата «Путин е лош!».
Според докторите, медикаментозната и хирургичната намеса вече няма да помогнат. Няма да помогне и изолацията на пациентката от обществото.
Единственият изход е… сами измислете.

тимошенко

Тук не можем да не споменем и едно от последните изявления на Арсений Яценюк, който на 7 май в ефира на тв канал ТВЦ заяви, че Русия е разработила нови военни технологии, които правят военните невидими. Та в контекста с тази “новина”, той категорично заяви, че на територията на Украйна има руски военни, но те са – невидими…

Яценюк

Яценюк се кара на Путин:

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=Eenj2syjKY4[/embedyt]

Източник: posledniyrubezh.org

Тимошенко заплашва Русия:

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=thP-jOFrgZ0[/embedyt]