Русофили от различни партии обсъдиха изборите

Русофили от различни партии обсъдиха изборите

Публикувано от:

На 10 Май т.г. в град Ямбол се проведе среща между Изпълнителното бюро на Национално движение “Русофили” и актива на движението от пет области – Ямболска, Бургаска, Сливенска, Старозагорска и Хасковска. Между присъстващите имаше членове на всички парламентарно представени партии.

След оживена дискусия на тема “Избори за Европейски парламент” участниците в срещата се обединиха около тезата, че трябва да бъдат подкрепени всички русофилски тенденции и течения в парламентарните и извънпарламентарните политически партии.

На участниците бе представен новият сайт на организацията rusofili.bg.

В своето обръщение председателят Николай Малинов заяви, че днес сме свидетели на първата световна информационна война. От нея могат да спечелят САЩ и Китай, така както Америка спечели от Първата и Втората световна война, а Европа и Русия загубиха. “Самият факт, че големите сили в момента не могат да се договорят помежду си как да решат конфликта в Украйна, означава, че ние живеем в едно безвремие. Безвремие, което ще превърне света от еднополюсен в многополюсен”, убеден е Малинов.