Пулев показа ръкавиците за мача с Кличко (видео)

Пулев показа ръкавиците за мача с Кличко (видео)

Публикувано от:

Броени дни преди голямата боксова битка на годината, претендентът за световната титла Кубрат Пулев показа с какви ръкавици ще се боксира в мача срещу Владимир Кличко.

Кобрата е рекламно лице на спортния гигант “Адидас” и от компанията се възползваха от това и направиха промо клип преди мача. Във видеото, Кобрата показва завидни умения на ринга, рекламирайки стоки с логото на компанията. Естествено акцентът пада върху боксовите ръкавици, които са в цветовете на България – бяло, зелено и червено – изработени специално за Пулев.

“Избрах тези цветове, защото представлявам България”, категоричен бе Кубрат Пулев.

“Кубрат е готов за мача. Повече от всякога”, това заяви в ефира на “Здравей, България” тази сутрин треньорът на Кобрата от българска страна Михаил Таков.

“Трениран е. Мобилизиран е”, заяви и брат му Тервел Пулев. “Колкото е голям залогът за брат ми, за Кличко е два пъти по-голям, защото носи тежката царска корона”, допълни той пред специалния пратеник на Нова в Хамбург Богомил Грозев.

Дни преди най-важния мач в кариерата на българина, двамата ще бъдат плътно до него. Шансът за победа на Кубрат е само един – да нокаутира Кличко, е общото мнение на всички професионалисти у нас. Михаил Таков и Тервел Пулев бяха единодушни, че не е добре мачът да бъде оставен в ръцете на съдиите.

Ако решението остане в техните ръце, тоест, двамата изкарат всички рундове, тогава предимство ще има Кличко.Днес трябва да се проведе и традиционната открита тренировка за мача между българина и украинеца. Тя обаче е под въпрос, след като на пресконференцията в понеделник организаторите не допуснаха Кубрат Пулев да се яви с целия си екип, в резултат на което той отказа да седне на масата до Кличко.

Със сигурност обаче двамата ще трябва да застанат един до друг в петък, когато е официалното мерене на кантар преди мача.

Видео тук:

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=FbTpZfpQ0yQ[/embedyt]

https://www.facebook.com/video.php?v=947718321923577&pnref=story

/temadaily/