Почина известната руска лечителка Джуна

На 66 години от този свят си отиде най-прочутата руска екстрасенска Джуна, добила невероятна популярност и в България, предаде „Стандарт“. За кончината на актрисата съобщи колегата й Станислав Садалский.

„Два дни Джуна беше в кома! Спешна помощ я прибра на „Арбат“ – отиде да пазарува в съседния до дома й магазин, където и прилоша“, написа актьорът. По думите на Станислав екстрасенската е имала проблеми с циркулацията на кръвта.

Джуна е родена през 1949 в Кубан. Покрай лечителството тя беше творческа натура – пишеше стихове, рисуваше, играеше на сцената.

Грузинката, за която твърдяха, че притежава невероятна сила, можела да лекува, защото през нейните ръце преминавала енергия.

Още през годините на СССР много учени са изследвали феномена Джуна, за да разберат как така тя може да лекува и да предсказва бъдещето.

Всички руснаци, включително първите мъже в държавата, се допитваха до ясновидката относно бъдещето на страната, но последните й пророчества не са никак благосклонни както за Москва, така и за целия свят.