Папараци изловиха Григор и Мария хванати за ръка в Лондон

Папараци изловиха Григор и Мария хванати за ръка в Лондон

Публикувано от:

Най-известната двойка в тениса Григор Димитров и Мария Шарапова не може да си почине далеч от фотообективите на папараците. Най-добрият български тенисист и една от най-красивете жени в тениса бяха снимани да се държат за ръка от фоторепортерите на “Дейли Мейл”.

На фотосите Григор и полвинката му  се разхождат хванати за ръка и са във видимо добро настроение. На едната от снимките си личи, как Маша забелязва напористия папарак и усмивката ѝ леко изчезва.

Вестникът коментира, че по този начин двамата са сложили край на слуховете, които се разпространяваха от известно време, че са прекратили връзката си заради многото ангажименти в различните краища на света.

Маша е с прословутия пръстен, подарък от Гришо, за който вече се коментираше, че е годежен. Той стои на пръста, на който по принцип се слага такова бижу, но новини за предстояща сватба няма.

По-рано в неделя следобед двамата пуснаха снимки от ваканцията си в английската столица, но по отделно. Те обаче не успяха да се скрият от папараците и когато са заедно.