Неизвестен правнук на Распутин се изправи срещу Ванга с пророчества

Распутин срещу Ванга, кой от двамата е умеел да предскаже по-точно бъдещето на света? Това се опитват да установят авторите на сензационно предаване по руската НТВ. Те са успели и да издирят неизвестен досега правнук на Распутин – Виктор Фьодорович, който, както по всичко личи, е наследил великия си роднина.

Старецът, който има също толкова проницателни очи като Распутин, живее на Север, в малко селце до Тюмен. Също като Ванга и той помага на хората, които идват при него. Също като нея старецът е недоверчив към снимачния екип и в началото отказва да говори с журналистите. Съгласява се едва на шестия ден.

„Как да не си спомним за Ванга, сляпата пророчица, която по същия начин посрещаше централната телевизия. Почти седмица той ще гледа внимателно към екипа ни, хвърляйки бистър поглед изпод сивите си вежди“, признават журналистите от НТВ.

Оказва се, че Виктор Фьодорович води родословното си дърво към Распутин по линия на прабаба си, която работила при него и помагала в домакинството.

„Не знам дали я е съблазнил или са съгрешили, но тя е забременяла от него“, признава старецът.

Целия си съзнателен живот той преживява в колхоза, докато веднъж не почувствал страшна сила.

„Веднъж се прибрах, включвам лампата, тя гръмна, усетих някаква сила“, разказва Виктор Фьодорович.

От този момент странните и необясними неща около него започват да се случват постоянно.

Распутин е спирал конски впряг с очите си, само със силата на погледа. Погледът на Виктор Фьодорович също е много силен, но основната сила е в ръцете му. Той помни как изведнъж разбира, че може да лекува.

Това става, когато се разболява внучката му. Дядото полага ръце върху детето и то оздравява за няколко часа.

„Чувствам като че ли ръцете ми започват да парят и някакви иглички преминават през тях, особено след някоя процедура. Пациентите казват, че усещат топло“, разказва простичко Виктор Фьодоровочи.

От времето, когато се разпространява мълвата, че той може да лекува, хората започват да се тълпят и скоро става популярен не само в района, в който живее.

Правнукът на Распутин също като Ванга изрича пророчествата си, твърдят авторите на филма.

„Все едно ще победим“, казва внезапно той, но твърди, че няма скоро да отменят санкциите срещу Русия, дори предрича, че ще бъдат въведени нови. Казва, че много нещастия ще чакат тези, които ще се противопоставят на Русия.

Кой е предрекъл повече неща – Распутин или Ванга и може ли внукът на Распутин да обори българската пророчица?

Например – тя твърди, че Китай ще е най-великата сила, а Америка ще замръзне.

„Не мисля, че Китай е чак такава сила. Росия ще стане най-великата“, казва правнукът на Распутин.

Ванга вижда приживе съюз на три държави – Китай, Индия и Русия.

Отшелникът смята, че това ще бъдат Русия, Белорус и Украйна. „Накрая те все пак ще се съберат заедно. Ще удържим и ще се съберем накрая“, смята старецът.

В пророчеството си Ванга казва, че това ще стане през 2032 година, когато Америка ще признае силата на Русия окончателно. Старецът не се наема с точна дата.

Распутин говори за трета световна война.

Ванга казва – брат ще върви срещу брат си, черна сянка ще се спусне над Европа и хората ще притихнат в страх.

Распутин предсказва и терористите. Правнукът му обаче твърди, че няма да има трета световна война и трябва по друг начин да бъде разшифрована метафората със змейовете и трите глави.

Светът ще падне в плен на смъртоносна болест, за която трудно ще се намери лек. Това казва и самата Ванга. В това е убеден и старецът.


Източник: БЛИЦ