Миран Вук: Става въпрос за диви и неконтролирани орди, които бутат жените и децата отпред

Миран Вук: Става въпрос за диви и неконтролирани орди, които бутат жените и децата отпред

Публикувано от:

“Ма, какви бежанци!? Тук става въпрос за диви и неконтролирани орди, които бутат жените и децата отпред”. Това каза кметът на словенската община Завърч Миран Вук, след като видя какво са направили мигрантите, които минаха през Завърч само за последните три дни, публикува БГНЕС.

“Бежанци бяха хората от Босна, които бяха благодарни и на най-малките неща, които получаваха от нас. Тези, са просто една дива орда, които се чувстват длъжни да унищожават и замърсяват каквото им попадне”, каза още Миран Вук. “Всичко е унищожено. Там, където седяха, пикаеха. Там, където спаха, отиваха по голяма нужда”, каза побеснелият Вук пред пълно унищожения стадион, където играе и испанската легенда Алберт Риера.

Миран Вук се оплака, че “никой не иска да участва в почистването на боклуците им”. Той призова и хора от съседна Хърватия да дойдат за почистване и предлага по 100 евро на ден за тази работа, но няма кандидати. “Приготвихме над 1200 обяда в специални кутии. Всичко е разпиляно, всичко е изхвърлено… Аз не знам каква храна консумират”, каза още Миран Вук.