Курсове по руски език – Учебен център "Детелина"

Курсове по руски език – Учебен център "Детелина"

Публикувано от:

Всички курсисти полагат изпит в края на всяко от нивата. При успешно завършване на курсовете се издава удостоверение по установен образец
(потвърждаващо нивото на познаване на руски език).

1 ниво (A1). Курса е посветен на активното изучаване на най-необходимата, често употребявана лексика в руския език, правилата за четене, постановка на произношението. Изучават се основните граматични структури, необходими за изразяване на мисли в проста форма. След завършването на това ниво курсистите придобиват базови познания по руски език, могат да се ориентират в езиковата среда, да водят ежедневни разговори.

2 ниво (A2). В този курс се отделя особено внимание на попълването на речниковия запас и използуването му в различни житейски ситуации. Курсистите развиват и усъвършенстват своите речеви и комуникативни умения.

3 ниво (B1). В курса се развива и се усъвършенства разговорната реч, изучава се специална лексика, усвояват се граматичните тънкости на руския език. След завършването на това ниво курсистите могат да четат художествена и публицистична литература на руски език, да разговарят и пишат свободно на различни теми.

Записване за курсове:

бул. Дондуков 5, III вход,
I етаж,
(до Министерски съвет)
тел.  02/980-82-83  GSM 0896656171

Skype: detelina.biz

.