Коледа с VIENNA CLASSIC ORCHESTRA

Традицията на Коледните виенски концерти продължава със специалните гости от австрийската столица VIENNA CLASSIC ORCHESTRA  на 13 декември, в зала 1 на НДК, от 20:00ч.

Всеки оркестър има своите отличителни белези. Всеки диригент е една малка музикална вселена, с която по време на концерт се сливат всички музиканти и публиката. Виенският оркестър VIENNA CLASSIC ORCHESTRA е създаден от млади и вдъхновени творци, с различни националности и с една обща цел – да съхраняват и предават красотата на класическата музика. Всички тези таланти са завършили във Виена и са свирили както във Виенската филхармония, така и в по-малки оркестри по цял свят.
Отличителна черта на VIENNA CLASSIC ORCHESTRA е свободата, която се усеща по време на концерт. Това е така, заради честата смяна на музикалното оформление и на самите персонажи на сцената. Музикантите успяват да създадат един синхрон, в който, обаче променят типичната за класическите концерти последователност в изпълненията. Тук се сменят камерна с духова музика, хорови изпълнения и соло. Интересна комбинация между традиционно и съвременно. Няма да усетите монотонност, ще се насладите на едни млади, ентусиазирани музиканти, носещи духа на Централна Европа и мелодиката на музиката на най-известните композитори в света.
Заповядайте да изживеете класиката в новото време в София, на 13 декември, в зала 1 на НДК, от 20:00ч. 
Билетите са в продажба  на касите в Билетен Център НДК, Офис 1, Пикадили, бензиностанции ОМВ и онлайн в мрежата на Eventim.bg. Цените са от 40 до 60 лева и ВИП от 80 до 100 лева.