Истината от Дома на профсъюзите в Одеса (+18) ВИДЕО

Истината от Дома на профсъюзите в Одеса (+18) ВИДЕО

Публикувано от:

В интернет се появи видео от Дома на профсъюзите в Одеса, заснето на 2 май по време на трагичните събития

Източник: РИА Новости

Видеото разкрива подробности от случилото се в онази страшна вечер и може да служи като доказателство за престъпленията, извършени от представителите на Майдана.

По всичко личи, че убийствата на невинни граждани в Одеса е било добре планирано. Освен това, стана ясно, че цялата акция по избиването или както я наричат нацистите “прочистването от колоради”, на привържениците на федерализацията с проруски убеждения е била добре обмислена и платена от влиятелни хора в града. В началото на видеото се вижда солиден мъж с костюм, който дава наставления на милиционерите и активистите от Евромайдана, към края на видеото друг мъж с костюм раздава команди вътре в самата сграда, след погрома… Самият оператор, снимайки обстановката в сградата разговаря с присъстващите представители на Майдана. Някой от тях задава въпрос: „Остана ли някой горе?”, на което оператора отговаря: „Горе всичко е задимено. Няма никой жив. Всички от Майдана са живи и вече чакат долу”…

На 17 май главата на градската администрация Игор Палица заяви, че към трагедията в Одеса са съпричастни известни и влиятелни хора от града. Според Палица, организаторите са искали да направят „пиар” по твърде съмнителен начин.
На заседанието на областния съвет, чиновникът е обявил, че следствието вече е установило самоличностите на някои от организаторите на кървавата баня, но няма право да разгласява всички подробности, тъй като става дума за тайно разследване. Едно е сигурно, резултатите от проведеното разследване ще накарат много хора да се изненадат – увери присъстващите Игор Палица. Въпреки това, някои депутати не приеха това обяснение.

Също така стана известно, че хората са били заведени в Дома на профсъюзите от един депутат на местния областен съвет. Самият той не е влязъл в сградата, а веднага след като вкарал хората вътре е избягал. Днес той се укрива от следствието.

VIDEO (+18): [embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=yt2XoYCohEI[/embedyt]