Извънредно обръщение на партизаните от Харков

Извънредно обръщение на партизаните от Харков

Публикувано от:

„Ние харковските партизани, които водим партизанска война на територията на Харков и Харковска област срещу киевската хунта, нямаме никаква съпричастност към взрива в Харков на 22 февруари 2015 година. Ние харковските партизани не сме планирали, нито планираме акции в обществени места, особено където има мирни хора, без значение какви политически възгледи имат те. Ние смятаме, че множество обикновени украинци са облъчени от средствата за масова информация на Киев. Не веднъж сме заявявали, че няма да поставяме живота на мирните граждани в опасност. Освен това, ние разполагаме с достоверна информация относно това, че колоната от мирни граждани в шествието на 22 февруари е взривена по заповед на Арсен Аваков с цел да се използва за повод въвеждането на режима на антитерористичната операция (АТО) в Харковска област. Жители на Харков и Харковска област, преди година на власт в Украйна дойдоха морални уроди, садисти и убийци, които в стремежа си да постигнат целите си принасят в жертва обикновения украински народ. Ние с вас, сме само разменна монета в тяхната страшна игра. Ние ще победим. Това беше извънредното обръщение от харковските партизани.“

За да изпълни обещания, дадени на техните господари, киевската власт в лицето на Аваков и Турчинов организира кървава провокация в центъра на Харков на 22 февруари 2015 година. По заповед на Аваков е извършен кървав терористичен акт срещу собствените си украински патриоти, с цел след това Турчинов да обяви началото на АТО на територията на Харков.

Те пред нищо не се спират. Те са готови да убиват мирно население в Донбас. Те са готови да убиват мирни жители в Харков. Те убиват както опонентите, така и привържениците си. Докато съществува тази киевска власт, нито един украинец не ще може да се чувства в безопасност в собствената си страна.

Вчера Турчинов и Аваков убиха няколко „предани“ патриоти заради целите си. Утре те със същата лекота ще убият десетки други хора. Всичко това е направено за да усилят противозаконния, антинароден терор в Харков.

Жители на Харков и Харковска област, бъдете предпазливи, защото Службата за сигурност на Украйна планира да обяви лов на вещици срещу всеки инакомислещ – тяхната цел е да прочистят Харков напълно от хора, мислещи различно. Ето за това днес те убиха невинни.

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=7O4pxZYuwDs[/embedyt]