Зловещи разкрития около убийството на намереното в куфар дете

Разплита се мистериозното убийство на детето в куфар. Момченцето е Никита Леонтиев, потвърди за Нова телевизия високопоставен източник в МВР.
Детето е русначе, а ДНК експертиза трябва да установи дали и майка му Ана е открита мъртва в Приморско. Парченцата от пъзела около убийството придават зловещи измерения на престъплението. Запечатани жилища в София и Приморско, останки от труп на жена с неустановена самоличност и липса на отговори от МВР – кой кой е и кого издирват.
„Те не казват по какъв повод ги търсят, просто ме потърсиха като човек, който отговаря за сградата да им покажа кой е апартаментът”, разказва Стоян Василев, собственик на обискираната сграда в Приморско.
Апартаментът в Приморско е собственост на българката Весела и съпруга й – руснакът Герман. Семейството от години живее в Кипър. „ В апартамента няма нищо странно.
Аз също имах някои притеснение – да не намерим някоя зловеща находка”, заяви още Стоян Василев. А притесненията идват оттам, че в началото на март именно край Приморско са намерени останки от труп на жена с все още непотвърдена самоличност.
В момента се изготвя ДНК експертиза, която да установи дали останките не са на майката на детето от куфара.  И докато МВР мълчи каква е връзката между апартамента в Приморско, намерените останки на жена и убитото русначе, в градчето се раждат легенди.
Полицията издирва няколко души – българи и руснаци. Домът на единия от тях се намира в столичния квартал „Витоша“ и е запечетан. Първоначално от МВР смятали, че той е баща на убитото дете, но към днешна дата го търсят, за да помогне в разкриването на убийството.  Издирваният руснак се казва Герман Костин и е на 50 години. Колата на руснака е пред кооперацията, но съседите не са го виждали от месец.
 Същевременно полицията разпространи снимки на издирвани дете и жена.От МВР отказват да съобщят дали това е убитото русначе и дали жената е неговата майка. В съобщението на сайта на министерството лаконично е обяснено, че столичната полиция моли гражданите да дадат информация, ако някога са виждали детето и жената от снимките. От полицията не крият, че тази информация ще им помогне в разкриването на тежко криминално престъпление.