Депутатката Фарион призова Украйна да е острието на Третата световна война

Депутатката Фарион призова Украйна да е острието на Третата световна война

Публикувано от:

Пламенният призив към украинския народ прозвуча от депутатка във Върховната рада, член на националистическата партия „Свобода“ по време на тържествено изпращане на фронта в Източна Украйна на нови доброволци – членове на партия „Свобода“. Това вече е втората партида „пушечно месо“, която изпращат от Киев в зоната на така наречената “антитерористична операция“. Новият пронацистки батальон се нарича „СИЧ“ и е с предназначение – патрулна милиция.

„Призовани сте, от нация-жертва да направите не просто нация-борец, а нация-отмъстител! Трябва да се отмъщава твърдо и жестоко за всеки загинал, за всеки изчезнал, за всяко пренебрежение на украинското слово, украинската култура, украинската църква“, това заяви Ирина Фарион в присъщия й експресивен маниер. Според депутатката, войната между Украйна и русия никога не е приключвала, а начало на активната и фаза е започнало през 1954 година. Днес е кулминацията на тази война.

„Тази война е етническа. Война между руснака и украинеца, за това, че украинецът е различен, той е друг, високодуховен, за това, че е собственик“, поясни националистката Фарион, която през февруари месец призоваваше от трибуната на Върховната рада, да бъде изтребено цялото население на Донбас.

Фарион цитира своите предшественици, от които е почерпила безумните идеи. Например тези на основателя на ОУН (Организация на украинските националисти) Коновалец.

„Коновалец е казвал, че само чрез сила сме способни да превърнем Малорусия в Украйна. Ние трябва да станем нация-милитарист! Днес не е достатъчно само да демонстрираме национал-центричен модел за мироглед, а да се превърнем в армия от мало до големо и това е извънредно важно!“, категорична е Фарион не отстъпвайки по нищо на кръвожадния Коновалец в призива й, Украйна да бъде превърната във „острието на Третата световна война“.

„Това не е антитерористична операция, а война. Дори е много вероятно да е Третата Световна, но все още никой не я нарича така. И е крайно важно Украйна да бъде острието на тази Трета Световна война. Защото от Украйна започна не поражението, а великата победа. Украйна трябва цялата да се превърне във фронт, а не безполезна „зона на АТО“.

Напомняме, че „великата националистка“ Фарион през 1988 година е била член на КПСС, в редиците на която е влязла с мотив за кариерно израстване. Но така и не успяла да направи кариера в съветско време, поради което сегашната депутатка във Върховната рада бързо се „пребоядисала“ в радикална националистка. Това станало веднага, след като Украйна стана независима в началото на 1990-те. Резултатът от кариерата на Ирина Фарион в партията “Свобода” е достоен за публикуване в учебници по психиатрия.

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=g_508uiWgzk[/embedyt]