Българи и руснаци се потопиха в творчеството на легендарния Окуджава

Българи и руснаци се потопиха в творчеството на легендарния Окуджава

Публикувано от:

Творчеството на легендарният руски бард Булат Окуджава беше представено от ловешкия поет с китара Милен Тотев, който над два часа радваше с изпълненията си публиката в Поморие.

Концертът беше своеобразен подарък към жителите и гостите на черноморския град, поднесен им от бургаската структура на БСП. На срещата присъстваха и представители на руската общност в града, които благодариха на организаторите за възможността да се докоснат до творбите на обичания творец, както и до популярни руски шлагери и филмова музика, изпълнени от известния ловешки бард.

Гост на концерта беше народният представител от ПГ“ БСП лява България“ Атанас Зафиров. Преди началото на спектакъла той запозна присъстващите с позицията на БСП по отношение на кризата в Украйна, икономическите санкции на ЕС срещу Русия и опасността от въвличането на България в конфликта.

„Няма договори и споразумения, които да са по – силни от националните ни интереси и те трябва да бъдат водещи в политиката на страната.”, коментира депутатът.

Зафиров пое ангажимент пред присъстващите БСП винаги да е коректив на авантюристичните подходи на управляващите и опитите България да бъде въвлечена под каквато и да е форма в конфликт с Русия.

Източник: burgas-reporter.com

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=YKH8pG2jZxs[/embedyt]