Бригс събори Кличко във водата (видео)

Бригс събори Кличко във водата (видео)

Публикувано от:

Известният американски боксьор Шанън Бригс изневиделица се появи на тренировката на световния шампион в тежка категория Владимир Кличко във Флорида, съобщи  Fight News.

В момента украинският боксьор е във Флорида и активно се подготвя за боя с Кубрат Пулев, който ще  се състои на 15 ноември в Хамбург.

На видеото се вижда въпросния инцидент, в който Бригс обръща във водата Кличко.

Докато Владимир плува на дъска за сърф, Бригс се появява изневиделица с моторна лодка, а негов приятел снима случващото се. Образовуайки вълни около Кличко, Бригс крещи «Чакам те на ринга!». В отговор на агресивния американец, Кличко му отвръща в отговор: «Ти пресече линията», но в последствие губи равновесие и пада във водата.

Напомняме, че от пролетта на 2014 г., Бригс всячески се опитва с най-различни начини да убеди Кличко да излезе с него на ринга и да си премерят силите. Един път американският боксьор замери украинеца с обувка, друг път хвърли по него тениска, а направо веднъж нахлу в тренировъчната зала, където Кличко усилено тренирал.

Неотдавна в интернет се появи видео, в което се вижда, как Бригс нахлува в закусвалня и проваля закуската на Кличко, като обеща да го нокаутира на ринга…

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=6nyoof_Pm8U[/embedyt]