Анархия в Украйна: въоръжени майдановци водят война срещу народа си

Представители и поддръжници на новата власт в Украйна организират саморазправа на улиците в различни градове. От действията на радикалистите страдат обикновени граждани. Бандитите се гаврят със служителите на правоохранителните органи, пребиват директора на телевизионен канал, обявяват «лустрация» на директорка на детска болница.

Тук ви представяме видео доказателства с издевателствата на украинските националисти, които творят беззаконие спрямо беззащитни украински граждани, прикривайки се с името на «Народния революционен трибунал».

На това видео се вижда, как човек в милиционерска униформа и някакви неизвестни личности спират автомобил. От шофьора на возилото и неговите пасажери, се  изисква да бъде свалена георгиевската лента от вътрешното огледало за задно виждане. Според тях, свалянето на георгиевската лента ще бъде „жест на уважение към украинците”, и че „украинци с георгиевски ленти не може да има”.

Друго видео обиколи света. На него се вижда как депутат на Върховна рада, бивш спортен журналист Игор Мирошниченко нахлува с група ултранационалисти от партия „Свобода” в кабинета на Александър Пантелеймонов – директор на Първия национален украински телевизионен канал, след което следва побой и принудително подписване на оставка по собствено желание. Представителят на Медията е обявен в измяна, тъй като е позволил да бъде излъчено изявлението на Владимир Путин от 18 март във връзка с референдума в Крим. За съжаление, тази нощ видеото бе отстранено мистериозно от Интернет… Прилагаме копие от заявлението за напускане на Пантелеймонов..

zaqvlenie

На това видео се вижда, как неизвестни лица, представители на Майдан изискват от служители на КАТ документи за проверка. Неизвестните заявяват, че имат оръжие и контролират изпълняването на новия закон за работата на милицията, която уж, забранявал на милиционерите да се отлъчват от работните си места.

Активисти на Майдан влачат жена, забранявайки й да върви именно по тази улица и в определено посока.

На изхода от Киев група неизвестни спират мъж, повреждат автомобила му, отнемат със сила документите му за самоличност, пари и банкови карти, а повод за тези действия бил, че мъжът уж е снайперист, изпратен от Русия. 

Председателят на народния съвет на Миргород Василий Третецкий върви по улицата, когато трима млади мъже с качулки го настигат, съборят депутата на земята и му нанасят зверски побой. След няколко минути до мястото на инцидента спира автомобил, изляза въоръжен мъж, прозвучават изстрели, след което неизвестните нападатели изчезват в неизвестна посока.  Пострадалия Василий Третецки е откаран с „Бърза помощ”. Това видео също беше отстранено тази нощ от пространството…

На това видео се вижда, как активисти от автомадан пристигат в един от офисите на «Лукойл». Те директно заявяват, че те, както и «Десен сектор» имат нужда от гориво, но получават отказ.  Този случай на рекет от страна на ултранационалистите не е единствен в Украйна.  Освен гориво, бунтовниците изнудват служители на търговски фирми и за пари, с три думи казано – извършват въоръжени нападения.

Така се държат с милиционерите на Майдан19 март 2014

А ето така, Национална гвардия на Украйна, руши и превзема  завод  Nemiroff