Андрей Климов се срещна с председателя на Българската партия „Възраждане на Отечеството“ Николай Малинов

На 30 март Андрей Климов, заместник-секретар на Генералния съвет на Единна Русия”, е провел работна среща с Николай Малинов – Председател на българската партия „Възраждане на Отечеството“, Председател на Национално Движение Русофили и носител на Орден Дружба”.

По време на срещата, проведена в приятелска атмосфера, са били обсъдени не само въпроси на междупартийното сътрудничество, но и широк спектър от проблеми, свързани с руско-българските отношения, както и ситуацията в отношенията между Русия и ЕС.

„Партия „Възраждане на отечеството “ е една от малкото политически сили в България, която реално отстоява конструктивен взаимноизгоден диалог с Русия, а също така има значителен принос за поддържане на сигурността в Южна Европа“, – е подчертал Андрей Климов.

Страните се договорили за пътна карта за взаимодействие в близко бъдеще и за изготвяне на проект на дългосрочно Споразумение за междупартийно сътрудничество.

Източник:

https://er.ru/activity/news/andrej-klimov-vstretilsya-s-predsedatelem-bolgarskoj-partii-vozrozhdenie-otechestva-nikolaem-malinovym